Begin
21-10-2020 om 20:00
Einde
01-01-2021 om 21:00
Sluiten
Repeterende afspraak!
Wil je de gekozen optie voor alle repeterende afspraken doorvoeren of alleen voor deze afspraak?
Locatie
Vijf koppels van ontwerpers en verwerkers van plantaardige producten gingen een jaar lang met elkaar aan de slag om tot nieuwe, verrassende en smakelijke concepten te komen voor de Nederlandse peulvrucht. Een inspirerende presentatie -in samenwerking met Agri Meets Design- van het eindresultaat.
Plantaardig is booming. De supermarkt ligt vol met zuivel- en vleesvervangers. Gek genoeg zijn de meeste producten gemaakt van (soja)bonen uit het (verre) buitenland. Terwijl we hier alle ruimte, expertise en creativiteit in huis hebben om zelf eiwitrijke gewassen te verbouwen en daarmee veel duurzamere producten te ontwikkelen. Tijd dus om out of the box te denken. Met FoodLab Pulses.
Vijf koppels van ontwerpers en verwerkers van plantaardige producten gingen een jaar lang met elkaar aan de slag om tot nieuwe, verrassende en smakelijke concepten te komen voor de Nederlandse peulvrucht.
- Steven IJzerman (Ekoplaza) & Katinka Versendaal (The Eatelier)
- Bart en Tom Grobben (De Nieuwe Melkboer) & Sam Vreeke (Concept Creation Chef)
- Mike Maduro (Freggies) & Lucas Mullié en Digna Kosse (Foodcurators)
- Michael Luesink en Elke Donkers (BOON) & Food Designer Katja Gruijters
- Ester Mulschlegel (Nijland Food) & Dennis Favier (Firma Vier)
Maak in de online eindpresentatie kennis met de koppels, hoor meer over het proces en denk nooit meer hetzelfde over ons heilige boontje. Met o.a. gedeputeerde Elies Lemkes.
Kijk hier terug!
Bron: content www.dutchdesignweek.nl